SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

Leírás

DAS Solar napelem DAS-WH108PA 410W

Fekete kivitel.

Bemutatkozik a DAS Solar DAS-WH108PA 410W – a nagy hatékonyság és a fejlett technológia megtestesítője.
Tapasztalja meg az iparágban vezető modulhatékonyságot a DAS-WH108PA 410W segítségével. Az innovatív Half Cell, SMBB technológiája soros, majd párhuzamos cellacsatlakozást alkalmaz, megbízható forrasztási technológiával párosítva. Ez nagyobb megbízhatóságot, teljesítményt és tartósságot biztosít.
Sikeresen átesett a szigorú 3*IEC szabványos teszteken, garantálva kiváló minőségét és tartósságát.
Ezt a modult úgy tervezték, hogy kiválóan teljesítsen különféle körülmények között. Rendkívül alacsony, 43°C-os NMOT (névleges modul működési hőmérséklet) révén fokozza az energiatermelés hatékonyságát. Sőt, kiváló teljesítménye kiterjed az alacsony besugárzási helyzetekre is, mint például reggel, este és felhős napokon, biztosítva ezzel az egyenletes energiatermelést.
A DAS-WH108PA 410W specifikációi a következők: maximális névleges teljesítménye 410 W, maximális üzemi feszültsége 31,52 V, maximális üzemi árama 13,01 A. A szakadási feszültség 37,55 V, a rövidzárlati áram pedig 13,85 A.
A kiváló minőségű P típusú cellákból készült modul 1722 mm x 1134 mm x 30 mm méretű. Maximum 1500 V rendszerfeszültséget képes kezelni, és 25 A sorozatú biztosítékkal van felszerelve. 21%-os hatékonyságával és 21,5 kg-os tömegével tökéletes egyensúlyt teremt az erő és a kényelem között.
Fejlett technológiája, kiváló hatékonysága és kivételes megbízhatósága kiváló választássá teszik mind a lakossági, mind a kereskedelmi alkalmazásokhoz.

 <<adatlap letöltés>>

 

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down