SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

Fronius Symo GEN24 3.0 Plus 3 kW-os hibrid inverter

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!

Leírás

Fronius Symo GEN24 3.0 Plus 3 kW-os hibrid inverter

A Fronius GEN24 Plus hibrid inverter lehetővé teszi az akkumulátorrendszer használatával történő energetikai önellátást áramellátás, fűtés, hűtés és elektromobilitás terén. Ez azt jelenti, hogy a Full Back-up funkcióval ellátott Fronius GEN24 Plus olyan szükségáram-megoldást kínál, mely akár 3 fázisú fogyasztók, pl. hőszivattyúk ellátására is képes. Sőt, a Multi Flow Technology révén a hibrid inverter párhuzamos energiaáramlásokat táplál a rendszerbe, még szükségáram-üzemmód esetén is.

Készen áll a magán energetikai átállásra: a Fronius GEN24 Plus inverterünket használva a magán napelemes rendszer központi elemeként, a háztartások rugalmasan, fenntarthatóan és gazdaságosan termelhetik saját energiájukat. A hibrid inverter lehetővé teszi az akkumulátorrendszer használatát – a teljes energetikai önellátás érdekében áramellátás, fűtés, hűtés és elektromobilitás terén.
 
A Fronius GEN24 Plus esetében rendelkezésre áll a „PV Point” beépített alapvető szükségáram-ellátás, vagy kérésre átfogó Full Back-up ellátás is elérhető csatlakoztatott akkumulátorrendszer segítségével.
 

SZÜKSÉGÁRAM BÁRMILYEN HELYZET ESETÉN

Az energiaellátásának megbízhatónak kell lennie, ezért biztosít a Fronius GEN24 Plus beépített alapvető szükségáram-funkciót. A "PV Point" egy olyan dugaszoló aljzat, amely szükségárammal látja el a csatlakoztatott eszközöket, amíg van rendelkezésre álló napenergia, vagy elég energia az akkumulátorban.
A „Full Back-up” funkciója áramellátást tartalékol a teljes családi ház számára. Teljesen automatikus, megbízható és még nagy, 3 fázisú fogyasztók, például hőszivattyúk esetén is használható.
 

A HOSSZABB ÉLETTARTAM A STANDARD KIVITEL RÉSZE

Az aktív hűtésnek köszönhetően a Fronius GEN24 Plus nagyobb konfigurációs és telepítési rugalmasságot kínál rögtön a tervezési fázistól kezdve. Sőt, működés közben alacsonyabb költségeket generál, mivel kevés, illetve semmilyen karbantartást nem igényel. Mindenekfelett az aktív hűtési rendszer járul hozzá a hosszabb élettartamhoz és a jobb teljesítménynek köszönhető magasabb hozamhoz.
Aktív inverter hűtés

Fronius inverterek konfigurálása mindössze két perc alatt: A Solar.start megkönnyíti a munkáját.

  • Gyors és egyszerű üzembe helyezés mindössze három lépésben
  • Gyors hozzáférés a beállításokhoz és funkciókhoz
  • Teljes garancia, ha csatlakoztatja az invertert a Fronius Solar.web platformhoz
  • Kapcsolat hasznos platformokkal (Fronius Solar.web, Solar.SOS stb.)

Fronius Symo Gen 24 SOKOLDALÚSÁG STANDARD KIVITELBEN

Több kontroll a több energiáért. Az energiagazdálkodási funkcióknak köszönhetően invertereink folyamatosan időt és pénzt takarítanak meg. A készülék intelligens kialakítása és intelligens szoftverünk kombinációja elősegíti a gyors és rugalmas telepítést, valamint az optimális hozamokat – még árnyékban is.
Ugyanakkor a beépített aktív hűtés meghosszabbítja az élettartamot, hogy biztosítsa befektetését.


>> Adatlap letöltése <<

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down