SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

Longi Solar napelem LR4-60 HIH 375

Longi logó

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!
Kategória: Címke:

Leírás

Longi Solar LR4 375 HIH napelempanel

“A Longi 2021-ban több mint 150GW napelemet szállított.”

A Pv-tech magazin tesztje szerint a most kapható napelemek közül a legjobb minőségű napelem a Longi Solar.
A legjobb teljesítményű státusz azokra a modultípusokra vonatkozik, amelyek 2%-nál kisebb romlást mutatnak a kiemelt PQP megbízhatósági tesztekben.

Nemrégiben még a polikristályos napelemek uralták a piacot, azonban mostanra fordult a kocka, hiszen sokat csökkent a monokristályos napelemek gyártási költsége! Tekintve, hogy a gyártók kiadása is csökkent, felhasználási arányuk emiatt növekedett. Olcsóbb az előállításuk, egyúttal hatékonyan termelnek energiát. A Longi Solar gyártó a napelemes rendszer kapcsán egyre népszerűbb, a világ legkiválóbb mono napelemeit biztosítja garancia mellett!

A PERC technológia (Passivated Emitter and Rear Cell) egyre népszerűbb a monokristályos napelem felhozatalban. Viszont ez nem akkora újdonság, mert a PERC már régóta jelen van a napelemes technológiák között. 6%-kal magasabb hozamot tud biztosítani, sőt mivel speciális vezető réteggel rendelkezik, ezért a fény egy részét visszatükrözi, így az elnyert fényt vissza tudja vezetni az áramtermelés folyamatába.

Adatlap letöltése

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down