SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

Leírás

SEAWARD Solar Power Clamp

 

A Solar Power Clamp egy szolgáltatáscsomagolt Teljesítmény Mérő (Power Analyzer), melynek célja a hatékonyságmérés, a hibaelhárítás és a fotovoltaikus rendszerek karbantartása


Jellemzők:

  • DC teljesítménymérés
  • AC és AC + DC valós folyamatos teljesítmény (RMS) olvasás
  • Teljesítménytényező
  • Teljes harmonikus torzítás és harmonikusok 1 - 25
  • Fázis forgásjelzés
  • Mérés: áramot és a feszültséget
  • Intelligens adatok tartása és csúcs tartása
  • Érintés nélküli feszültségjelző

A Solar Power Clamp készüléket kifejezetten az AC & DC rendszerek teljesítménymérésére és elemzésére szakosodott szerelőknek és technikusoknak tervezték, és diagnosztikai ellenőrzéseket végeztek.
A PV rendszer maximális hozamának biztosítása érdekében fontos, hogy ellenőrizzük a PV modulok által generált egyenáramú áram átalakulásának hatékonyságát az elektromos berendezésbe táplált váltakozó áramú áramforrásra. A hatékonyságot a frekvenciaváltó DC és AC oldalán lévő feszültség és áram mérésével határozzuk meg, és a mért értékeket a DC és AC teljesítmény kiszámításához használjuk. Alternatív megoldásként az egyenáramú vagy váltakozó áramú fogyasztást a hajtásszabályozó mindkét oldalán másodpercben mérhetjük a Seaward Solar Power Clamp segítségével. A Power Clamp egyszerűen felcsatolja a kábelt a áram mérésére, és a mellékelt hálózati csatlakozók használhatók a DC feszültség mérésére, miközben a PV modulok csatlakoztatva vannak a frekvenciaváltóhoz, és pontos teljesítményt nyújt az RMS-nek, miközben a rendszer működik .
A Solar Power Clamp használható PV rendszer telepítésekor, hogy biztosítsa a frekvenciaváltó helyes működését, illetve karbantartás és hibaelhárítás után a PV rendszer üzembe helyezése után. Ha egy PV rendszer nem képes a várható teljesítményszintet az ismert besugárzási és hőmérsékleti körülmények között, ez egy hibát jelenthet a rendszer egy vagy több összetevőjével.
Hasonlóképpen a frekvenciaváltók AC kimenetén lévő harmonikusok jelenléte a frekvenciaváltón belül hibát jelezhet. Az energiaellátás és a hatékonyság mérése mellett a Solar Power Clamp harmonikus analízis funkciója használható a frekvenciaváltó hibáinak felderítésére.
Mivel a PV rendszerek élettartama több mint 25 év, időszakos ellenőrzés és tesztelés szükséges annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek. A legtöbb inverter élettartama jóval rövidebb, mint a teljes rendszeré, ezért különös figyelmet kell fordítani a rendszerellenőrzés és tesztelés részeként, hogy biztosítsák a beruházások optimális megtérülését és teljesítményét.

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down