SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

SMA - SUNNY BOY 1.5 / 2.0 / 2.5

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!
Kategória: Címkék: ,

Leírás

SUNNY BOY 1.5 / 2.0 / 2.5


A napenergiával kapcsolatos előnyök kihasználása egyszerű: A teljesen újratervezett Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 a tökéletes inverter azoknak az ügyfeleknek, akik teljes mértékben kihasználják kis PV rendszerük előnyeit. Az egyéb funkciók mellett lehetővé teszi az öngenerálás energiafogyasztásának növelését, sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, és nagyon könnyű integrálni az otthoni hálózathoz. Ezen felül innovatív designja és új kommunikációs koncepciója számos előnyt kínál a telepítés és az üzembe helyezés során. Az SMA Energy Meterrel való közvetlen kommunikációnak köszönhetően mind a 70 százalékos korlátozás, amely Németországban szükséges, és a korlátozás 0 százalék lehet.

Könnyen kezelhető az új telepítési koncepcióval:

A Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 innovatív kialakítása nemcsak egyszerűen telepíthető, hanem gyors DC és AC csatlakozást is lehetővé tesz. Például, mivel mindössze 9 kg súlyú, mindössze két csavarral felfüggeszthető, és nincs további falra szerelhető tartó. A beüzemelés ugyanilyen egyszerű, mivel az integrált felhasználói felület (webes felhasználói felület) lehetővé teszi a szükséges beállítások azonnali kiválasztását - a fedél kinyitása nélkül.

Gyors üzembe helyezés az intuitív webes felületen
Könnyű telepítés, köszönhetően a kis tömegnek mindössze 9 kg, és intelligens kapcsolat koncepció
Széles bemeneti feszültség tartomány 80 és 600 V között
Rugalmasság a modulok kiválasztásában

Tájékoztató
Innovatív kommunikációs koncepcióval:

A Sunny Boy 1.5 / 2.0 /  2.5 a valóban fontos tényezőkre összpontosítva lenyűgöző kommunikációs lehetőségeket is kínál. Az intuitív felhasználói felület (Web UI) lehetővé teszi a rendszeradatok felügyeletét bármely okostelefonon, táblagépen, laptopon vagy hagyományos számítógépen. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a helyi és az online monitorozás lehetőségét a Sunny Places és a Sunny Portal segítségével.

Új kommunikációs koncepció a webes felhasználói felületnek köszönhetően
Rendszeradat-felügyelet lehetséges minden okostelefonon és táblagépen
Válasszon a helyi és az online monitorozás között a Sunny Portal és a Sunny Places segítségével
Gyárilag integrált Ethernet és WLAN interfész
Professzionális monitorozás a Webconnect segítségével a Sunny Portal Professional csomaggal.

Kalkuláció a SUNNY DESIGN programmal:

Függetlenül attól, hogy ez egy kisméretű, 1-2 kW-os kimeneti rendszer vagy egy 6 kW-os rendszer, az új Sunny Boy ideális megoldás. A Sunny Design lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyedi adatokkal kiszámítsa a kívánt rendszerméretet.

 

Adatlap letöltése

 

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down