SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

Leírás

SMARTFOX Pro energiamenedzser

A SMARTFOX Pro korlátozások nélküli csatlakozást jelent.

A különféle csatlakozási lehetőségek a lehető legnagyobb hatékonyságot hozzák a termelési rendszerhez. A SMARTFOX Pro az egyszerű karbantartás és használhatóság révén növeli a kényelmet. Az energiamenedzser integrálható új és minden meglévő rendszerbe.

Intelligens szektorcsatolás

Az energiamenedzser nélküli napelemes rendszernél a megtermelt energia mindössze 30%-a kerül felhasználásra közvetlenül. Az intelligens SMARTFOX energiamenedzser akár 98%-kal növeli saját fogyasztását.

A SMARTFOX Pro képezi a központi interfészt a generáló rendszer és a vezérelt fogyasztók között, és egy beállítható célértékre szabályoz. Az intelligens szektorcsatolásnak köszönhetően a SMARTFOX Pro használható egyes alkatrészek (például elektromos autók töltésére szolgáló fali dobozok, hő- és medenceszivattyúk, valamint kazánok (fűtőelemek) és/vagy pufferek melegvíz készítéséhez, akkumulátor tárolására, klímaberendezések, infrafűtőtestek stb.) a gyártók széles körétől és egytől Manuálisan vezérelhető. Minden adat nagy felbontásban jelenik meg az ingyenes My SMARTFOX internetes portálon. Elemző rendszerünk lehetővé teszi, hogy folyamatosan optimalizálja a hozamot és a fogyasztást, és még azonosítani is tudja az „erőnyelőket”.

 Adatlap letöltése >>>

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down