SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

SolarEdge - SE12.5K SolarEdge Three Phase - Háromfázisú

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!

Leírás

SolarEdge SE12.5K Háromfázisú inverter

 

A SolarEdge háromfázisú inverter ötvözi a kifinomult digitális vezérlési technológiát a hatékony teljesítménykonverziós architektúrával, hogy kiváló teljesítményt nyújtson a napelemek betöltése és a legjobb minőségű megbízhatóság érdekében. A fixfeszültségű technológia biztosítja, hogy a solar inverter mindig optimális bemeneti feszültségen működjön, függetlenül a modulok számától vagy a környezeti viszonyoktól. A frekvenciaváltó beépített adatátvivő vevőt épített be, és összesíti az egyes PV modulok teljesítményoptimalizáló teljesítményadatait. Ezeket az adatokat át lehet adni a webre, és a SolarEdge felügyeleti platformon keresztül elérhetik a PV rendszerek teljesítményelemzését, hibakeresését és hibaelhárítását.


Könnyű inverter üzembe helyezés inverterrel SetApp Az új SolarEdge háromfázisú inverterek új intelligens üzembe helyezési módszerrel rendelkeznek. Az inverter üzembe helyezését közvetlenül az intuitív SetApp mobilalkalmazás segítségével végezzük. Vegye át az inverter üzembe helyezését a következő szintre. Háromfázisú inverterek lakóépületekhez: A SolarEdge új generációs kis teljesítményű, háromfázisú inverterei a lakossági piac számára többféle tervezési fejlesztést kínálnak, így kisebbek, könnyebbek és könnyebbek telepíthetők, mint a korábbi modellek. Mind a kültéri, mind a beltéri felszereléshez illeszkedik, ezek az inverterek még csendesebbek is, mint korábban, a külső ventilátor eltávolítása után egy továbbfejlesztett belső ventilátorral együtt. A háromfázisú frekvenciaváltó a következő méretekben kínálja a szabványos SolarEdge 12 éves garanciát: 3kW *, 4kW, 5kW, 7kW, 8kW, 9kW és 10kW. A beépített GSM beépülő modul is rendelkezésre áll.

Háromfázisú inverterek lakóépületekhez:
A SolarEdge új generációs kis teljesítményű, háromfázisú frekvenciaváltói a lakossági piac számára többféle tervezési fejlesztést kínálnak, így kisebbek, könnyebbek és könnyebben telepíthetők, mint a korábbi modellek. Mind a kültéri, mind a beltéri felszereléshez illeszkedik, ezek az inverterek még csendesebbek is, mint korábban, a külső ventilátor eltávolítása után egy továbbfejlesztett belső ventilátorral együtt.

Jellemzők:

  • Inverterek, amelyeket kifejezetten a SolarEdge teljesítmény-optimalizálókhoz fejlesztettek ki
  • Kiváló hatékonyság
  • Kiváló megbízhatóság a standard 12 éves garanciával (20 vagy 25 évre meghosszabbítható)
  • Kicsi, könnyű és könnyen telepíthető
  • Támogatás háromfázisú 220 / 230V L-L deltahálózatokhoz (semleges) Belgiumban, Norvégiában, Tajvanon és a Fülöp-szigeteken
  • Beépített modulszintű vevőegység
  • Internetes kapcsolat Etherneten vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül (Wi-Fi, ZigBee® vagy GSM plug-inek használatával)
  • IP65 / NEMA 3R - alkalmas kültéri és beltéri felszerelésre

 

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down