SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

Weidmüller VPU PV II 3 1000V túlfeszültség-levezető

Weidmüller túlfeszültség-levezető

Weidmüller logo

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!

Leírás

VPU PV II 3 1000V Weidmüller túlfeszültség-levezető

Az ipari infrastruktúrák és üzemek egyre összetettebbek és sérülékenyebbek. A komponensek és rendszerek csatlakozásainak és interakcióinak száma növekszik, ezért döntő fontosságúvá válik az egyes területek védelme. És a túlfeszültség elleni védelemnek minden eddiginél fontosabb szerepe van. Villám- és túlfeszültség-védelmi megoldások, a megújuló energiák, a vízgazdálkodás és a feldolgozóipar különböző alkalmazásaihoz.

Előnyök:

  • Megbízhatóság és minőség
  • Kiemelkedően felhasználó-központú termékek és megoldások
  • Beruházásának védelme

A villám eredetű hálózati túlfeszültség impulzusok miatt nem árt az elővigyázatosság. A villám okozta káros hatások elleni védekezésre, valamint bizonyos szinten a kapcsolási tranziensek és a tartós túlfeszültségek elleni védelemben is nagy hasznukat vehetjük.

A túlfeszültség levezető arra szolgál, hogy védje az ingatlan elektromos eszközeit a túlzott hálózati feszültség ellen, ugyanis például egy villámcsapás komoly károkat okozna etéren. A védelem szempontjából kiváló megoldás lehet egy túlfeszültség levezető bekötése az elosztószekrénybe, lakáselosztóba.

Mi a túlfeszültség-levezetők funkciója?

Védelmet nyújtanak a hálózati túlfeszültségek hatásai ellen. Az áram alatt lévő elektronikus berendezések, elektronikus eszközök károsodásának elkerülésére valók.

Weidmüller túlfeszültség védelem előnyei:

Előnyei közé tartozik, hogy VPU II esetén 315 A-ig működik biztosíték nélkül, a kétportos III típusú SPD pedig 16 A-ig nyújt védelmet az elektronikus eszközöknek. Egyéb előnyökkel is bír ez a technológia, köztük azzal, hogy az összes elterjedt energiahálózatban alkalmazható. Vezeték szempontjából újra kell-e gondolnunk a rendszert? Nem! A dugaszolható levezető egyszerűen szerelhető, könnyű cserélni és tesztelni.

Weidmüller túlfeszültség védelem!

A Weidmüller túlfeszültség levezető sorozat egy megbízható termék kínálat, átfogó termékeket kínál: dugaszolható kialakítású, moduláris, rugós vagy csavaros csatlakozást biztosító sorkapcsok. Binális és analóg jelek csatlakozására egyaránt alkalmasak, a hatályos IEC/EN 61643-21 termékszabvány szerint, valamint az épület automatizálás kapcsán felmerülő feladatokhoz alkalmas, szűk helyen is használható túlfeszültség-védelmi megoldások az IEC/EN 61643-22 alkalmazásszabvány szerint.

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down