SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

BYD B-Box Akkumulátor LVS 4.0

BYD logo

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!

Leírás

Battery-Box Premium LVS  a BYD akkumulátortároló új generációja, és nem csak az összes korábbi funkciót, hanem az elődjéhez képest nagyobb tárolókapacitást is kínál. A cellás technológia továbbfejlesztésének köszönhetően a rendszer tömege közel 30 százalékkal, a teljes mélység pedig 8 cm-rel csökkent, így az új akkumulátortároló rendszer karcsúbb megjelenésű és kevesebb helyet igényel.

A BYD B-Box Premium LVS célja a saját fogyasztás optimalizálása a hálózaton belüli és off-grid alkalmazásokhoz a lakossági és kereskedelmi piacon.

Az új akkumulátortároló IP55-ös védettséggel is rendelkezik . Ez azt jelenti, hogy a BYD B-Box Premium LVS 4.0 kültéren is használható.

Rugalmas és méretezhető

Mivel a BYD akkumulátor moduláris felépítésű , az akkumulátortároló rendszer utólag 4,0 kWh-s lépésekben bővíthető. 1-6 akkumulátormodul elfér egy akkumulátortoronyban. Ennek eredményeként a kapacitás 4,0 kWh és 24 kWh között van.

Összesen legfeljebb 64 modul (16 x LVS 16.0) csatlakoztatható párhuzamosan a maximális rugalmasság érdekében, és 256 kWh összkapacitás érhető el.

A BYD Battery-Box Premium LVS 4.0 kompatibilis a piacvezető 1- és 3-fázisú inverterekkel .

A BYD B-Box Premium előnyei

  • A Battery-Box Premium sorozat összes modellje megfelel a VDE 2510 biztonsági szabványnak, és további biztonsági funkciókkal rendelkezik a telepítéshez.
  • A rendszerek támogatják a párhuzamos kapcsolatokat anélkül, hogy további kommunikációs eszközökre lenne szükség.
  • Rugalmasabbak és méretezhetőbbek, és az alkalmazások szélesebb körét fedik le.
  • Az új kobaltmentes prémium generáció magasabb energiasűrűséggel és kompaktabb formátummal is rendelkezik, így kevesebb alapterületet igényel.
  • A modulonkénti nagyobb kapacitás csökkenti az alkatrészek számát. A továbbfejlesztett kialakítással és az új reteszelőmechanizmussal kombinálva ez megkönnyíti a telepítést és csökkenti a telepítési időt.
  • A szabadalmaztatott moduláris csatlakozó kialakítás nem igényel belső kábelezést, és maximális rugalmasságot és egyszerű használatot biztosít.
  • Lítium-vas-foszfát akkumulátor (LFP): Maximális biztonság, élettartam és teljesítmény
  • Az új LED állapotkijelző mellett új interfész és távirányítási lehetőség is van.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BYD B-Box Akkumulátor LVS 4.0” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down