SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

Leírás

Huawei Energy Management Assistant (EMMA)

A Huawei Energy Management Assistant egy okos energiakezelő eszköz.

Funkciói:

  1. Intelligens ütemezés: Az EMMA valós időben figyeli az energiatermelést és fogyasztást. Kommunikál a háztartási készülékekkel és a napenergia rendszerrel, hogy intelligens energiakezelést és elosztást valósítson meg.
  2. Beleértő kapcsolat: Az EMMA integrálja a mérőeszközöket, kommunikációt és kezelést. A háztartási készülékekkel való kommunikáció révén optimalizálja a napenergia felhasználást.
  3. Egyszerű kezelés: Az EMMA segítségével könnyedén beállíthatod a háztartási készülékeket, hogy a lehető legnagyobb mértékben használják a zöld energiát. A FusionSolar alkalmazáson keresztül nyomon követheted az energiaáramlást és szabályozhatod a rendszer működését bárhol és bármikor.
  4. Bevételek növelése: Az EMMA segítségével az ESS (energiatároló rendszer) és a napelemek együttműködése átlagosan 6%-kal növelheti a napelemrendszer bevételét.

Az EMMA egy okos energiakezelő segéd, amely a Huawei FusionSolar rendszer része. Az EMMA segít optimalizálni az energiafelhasználást és maximalizálni a napelemrendszer hatékonyságát.

Adatlap letöltése

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Huawei Energy Management Assistant (EMMA)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down