SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

SMA Sunny Boy 3.0 / 3.6 / 4.0 / 5.0 / 6.0

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!
Kategória:

Leírás

SMA Sunny Boy 3.0 / 3.6 / 4.0 / 5.0 / 6.0

Maximális energiahozam magánházaknál

100%-os könnyedség és kényelem a Sunny Boy 3.0–6.0-val. Az okostelefonon vagy táblagépen keresztül történő egyszerű üzembe helyezést lehetővé tevő integrált webes felületének és az SMA Smart Connected szolgáltatásnak köszönhetően ez az inverter valódi könnyedséget és kényelmet kínál a napelemes rendszerek üzemeltetői és telepítői számára.

Gyorsan és egyszerűen telepíthető

Csökkentett súlyának köszönhetően a Sunny Boy gyorsan felszerelhető, miközben minimális helyet foglal. A Sunny Boy webes felületének köszönhetően gyorsan üzembe helyezhető okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

  • Egyszemélyes telepítés a 17,5 kg-os kis súlynak köszönhetően

  • Kompakt kialakítás minimális helyigénnyel

  • Gyors telepítés a külső csatlakozásoknak köszönhetően

  • Intuitív üzembe helyezés és helyi felügyelet okostelefonon vagy táblagépen keresztül

Az energiahozam intelligens optimalizálása

A bevált termékjellemzők és az integrált szoftvermegoldások hozamoptimalizálást biztosítanak a rendszer teljes élettartama alatt. Még árnyékolásban is. Az SMA ShadeFix egy szabadalmaztatott inverterszoftver, amely szinte minden helyzetben optimalizálja az energiahozamot. Az SMA Smart Connected inverterfelügyelet fokozott biztonságot kínál azáltal, hogy korai szakaszban észleli a hibákat, és automatikusan jelenti azokat a telepítőnek.

  • Az SMA ShadeFix egy integrált szoftver a hozamoptimalizáláshoz
  • A dinamikus aktív teljesítmény korlátozás a többletenergia közvetlen felhasználását és a hálózatból származó kevesebb teljesítményt jelenti
  • Automatikus inverter felügyelet az SMA Smart Connected segítségével
  • Rendszeradatok megjelenítése Sunny Portal és Sunny Places segítségével
  • Helyi megjelenítés a Smart Inverter képernyőn keresztül

Rugalmasan bővíthető bármikor

A Sunny Boy segítségével a napelemes rendszerek üzemeltetői biztosíthatják, hogy napelemes rendszerük mindig maximális hozamot produkáljon. Ha saját otthonában nagyobb mértékben hasznosítja a napenergiát, a Sunny Boy segítségével intelligens energiagazdálkodási és SMA tárolási megoldások bármikor hozzáadhatók a rendszerekhez.

Hatékonyan akadályozza meg az elektromos ívek kialakulását az SMA ArcFix segítségével

Az SMA ArcFix, az invertereinkben található integrált ívhiba áramkör-megszakító (AFCI) rendkívül hatékony eszköz a napelemes rendszerben előforduló lehetséges elektromos ívek észlelésére. Az inverter leállítja a betáplálást, ha elektromos ívet észlel. Az SMA ArcFix invertereinkben történő bevezetésével továbbra is folyamatosan emeljük a napelemes rendszerek már amúgy is magas biztonsági színvonalát.

Befektetési biztosítékot tartalmaz

Az SMA Smart Connected segítségével az SMA ingyenes és automatikus inverterfelügyeletet kínál, amely segít a telepítőknek abban, hogy gyors, célzott szolgáltatást nyújtsanak az ügyfeleknek. Ha egy inverter meghibásodik, az SMA proaktívan értesíti a PV rendszer tulajdonosát és a telepítőt. Ily módon a fotovoltaikus rendszerek tulajdonosai és telepítői profitálhatnak a minimális diagnózisból és az állásidőből. Ha az invertert cserélni kell, az SMA gyorsan és ingyenesen küld egy cserekészüléket.

Hogyan működik

Az SMA Smart Connected aktiválása

A rendszer Sunny Portalban történő regisztrációja során Ön, mint telepítő, aktiválja az SMA Smart Connected szolgáltatást, és ezzel elindítja az SMA automatikus inverterfelügyeletét.

Automatikus inverter felügyelet

Az SMA működés közben éjjel-nappal automatikusan ellenőrzi az invertert anomáliák szempontjából. Ön és ügyfelei profitálnak az SMA sokéves tapasztalatából.

Proaktív kommunikáció

A hiba diagnosztizálása és elemzése után az SMA e-mailben azonnal értesíti a telepítőt és a napelemes rendszer üzemeltetőjét. Így mindenki optimálisan felkészült a hibaelhárítási folyamatra, minimális állásidőt biztosítva, valamint csökkentve a ráfordításokat és költségeket. A rendszeres teljesítményjelentések értékes információkkal is szolgálnak a telepítő számára a teljes rendszerről.

Csereszolgáltatás

Ha csereeszközre van szükség, az SMA automatikusan új invertert szállít a hiba diagnosztizálásától számított egy-három napon belül. Telepítőként saját elhatározásából kapcsolatba léphet a fotovoltaikus rendszer üzemeltetőjével, és azonnal kicserélheti az invertert.

 

Adatlap letöltése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SMA Sunny Boy 3.0 / 3.6 / 4.0 / 5.0 / 6.0” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down