SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

SMA Sunny Boy Storage 3.7 / 5.0 / 6.0

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!
Kategória:

Leírás

SMA Sunny Boy Storage 3.7 / 5.0 / 6.0

Tárolja a napenergiát

A Sunny Boy Storage 3.7/5.0/6.0 egy nagy teljesítményű SMA akkumulátor inverter magánlakásokhoz. A nagyobb tárolórendszerek könnyen kivitelezhetők, és rugalmasan bővíthetők összesen három akkumulátorcsatlakozással.

  • Ideális hálózatra kapcsolt rendszerekhez

  • Többsoros akkumulátorcsatlakozás:  Akár három nagyfeszültségű akkumulátor csatlakoztatása
    További információ →

  • Integrált Secure Power Supply funkció

  • Teljesen automatikus tartalék funkció a teljes otthon áramellátásához (opcionális)

  • Az integrált SMA Smart Connected szolgáltatáscsomag az akkumulátor-inverterek automatizált felügyeletéhez

Rugalmas rendszertervezés

A napelemes rendszer és a hozzá tartozó tárolórendszer ugyanolyan egyedi, mint a felhasználó energiafogyasztása és otthona.

Akár bővül a család, akár egy elektromos autót kell feltölteni, a garázst műhellyé alakítják – akár három csatlakoztatható nagyfeszültségű akkumulátor is ellátja az összes terhelést, még akkor is, ha nem süt a nap.

SMA Smart Connected

Hogyan működik

Az SMA Smart Connected aktiválása

A rendszer Sunny Portalban történő regisztrációja során Ön, mint telepítő, aktiválja az SMA Smart Connected szolgáltatást, és ezzel elindítja az SMA automatikus inverterfelügyeletét.

Automatikus inverter felügyelet

Az SMA működés közben éjjel-nappal automatikusan ellenőrzi az invertert anomáliák szempontjából. Ön és ügyfelei profitálnak az SMA sokéves tapasztalatából.

Proaktív kommunikáció

A hiba diagnosztizálása és elemzése után az SMA e-mailben azonnal értesíti a telepítőt és a napelemes rendszer üzemeltetőjét. Így mindenki optimálisan felkészült a hibaelhárítási folyamatra, minimális állásidőt biztosítva, valamint csökkentve a ráfordításokat és költségeket. A rendszeres teljesítményjelentések értékes információkkal is szolgálnak a telepítő számára a teljes rendszerről.

Csereszolgáltatás

Ha csereeszközre van szükség, az SMA automatikusan új invertert szállít a hiba diagnosztizálásától számított egy-három napon belül. Telepítőként saját elhatározásából kapcsolatba léphet a fotovoltaikus rendszer üzemeltetőjével, és azonnal kicserélheti az invertert.

Tökéletesen illeszkedő tárolási megoldás

Az  SMA Residential Solution- ban a Sunny Boy Storage átmenetileg akkumulátorban tárolja a napelemes rendszerből származó áramot. A Sunny Home Manager 2.0-val kombinálva intelligensen kezelhető az otthoni energiaáramlás, és tovább csökkenthető az áramköltség. A napenergia így a nap 24 órájában használható.

Adatlap letöltése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SMA Sunny Boy Storage 3.7 / 5.0 / 6.0” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down