SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

TESVOLT TS-I HV 80 E lítium tárolórendszer

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!

Leírás

A TESVOLT E SOROZAT
GAZDASÁGOS, BIZTONSÁGOS ÉS ERŐS

Az új E sorozat tárolórendszerei maximális teljesítményt és kiváló ár-érték arányt kínálnak. A Samsung SDI legújabb generációs lítium-ion cellái és a TESVOLT Dynamix Battery Optimizer (DBO) csökkentik a költségeket és növelik a teljesítményt. A modulonkénti 35%-kal nagyobb energiasűrűséggel, valamint a hatékony cellakiegyenlítéssel és aktív hűtéssel ez a sorozat alacsony beruházási és üzemeltetési költségeket, valamint optimális kiegyenlített tárolási költséget (LCOS) kínál. Fedezze fel a lenyűgöző tárolókapacitást minimális helyigénnyel.

TS-I HV 80E
A TS-I HV 80 E még a legmagasabb teljesítmény- és gazdaságossági szabványoknak is megfelel. Dinamikus peak shaving, a használati idő vagy a tartalék energiaellátás, akár hálózaton, akár hálózaton kívül. A TS-I HV 80 E biztosan lenyűgözi Önt. Jóval a megawattórás tartományba eső teljesítményével a legnehezebb munkákra is fel van szerelve, és az aktív szűrőtechnológiának köszönhetően a helyi áramminőséget is javítja – fenntarthatóan. A kiváló minőségű autóipari akkumulátorcellák és az olyan innovatív technológiák, mint a DynamiX Battery Optimizer a TS-I HV 80 E sorozatot a piac egyik legtartósabb termékévé teszik.
  • A lehetséges alkalmazások széles skálája
  • Incl. integrált inverter, TESVOLT Energy Manager és myTESWORLD portál
  • Incl. energiaminőségű technológia
  • 100%-os kisülési mélység
  • 35%-kal nagyobb energiasűrűség
  • Csökkentett helyigény
  • Töltési sebesség 1 C
  • Rendkívül biztonságos cellás technológia

 

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Off-Grid

A közműhálózattól távol eső telephelyeken, például a hegyi kunyhókban egészen a közelmúltig dízelgenerátorra vagy kombinált hő- és villamosenergia-egységre volt szükség a folyamatos áramellátáshoz. Bár ezek a technológiák viszonylag olcsón beszerezhetők, fenntartási és üzemeltetési költségeik magasabbak.

A TS-I HV 80 E kombinálható megújuló energiaforrásokkal, például fotovoltaikával vagy szélenergiával, így önálló rendszert alkothat, így nem csak zöldebb, de költséghatékonyabb is a hálózaton kívüli áramellátás.

Többcélú

Mivel a TS-I HV 80 E lehetővé teszi az akkumulátor több módon történő egyidejű használatát, két működéskezelési stratégia kombinálható: önfogyasztás-optimalizálás (SCO), csúcsborotválkozás (fizikai vagy RLM) vagy használati idő (ToU).

A tárolórendszer igény szerint konfigurálható, és minden felhasználási esethez meg lehet határozni egy adott tárolási tartományt. Ez maximalizálja a tárolórendszer élettartamát, vagyis a befektetések hamarabb megtérülnek.

Tartalék teljesítmény

Az áramkimaradások sok vállalkozás számára kulcsfontosságúak. A szellőző-, fűtés-, hűtő- és gyártógépeket nem szabad tétlenül hagyni, mert ez gazdasági veszteségeket okozhat. Gyakran tartalék dízel áramfejlesztőket szerelnek fel, de ezek magas üzemanyag- és karbantartási költségekkel járnak, valamint zajt és károsanyag-kibocsátást okoznak.

Ezzel szemben a TS-I HV 80 E tiszta, megbízható tartalék áramforrást biztosít, és jelentős mértékben segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket.

Adatlap letöltése

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TESVOLT TS-I HV 80 E lítium tárolórendszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down