SolarGroup Romania

TERMÉKEINK

TESVOLT TS-I HV 80 lítium tárolórendszer

Lépjen kapcsolatba velünk az árakért!

Leírás

TESVOLT A SOROZAT

TARTÓS, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÉS MODULÁRIS

Kipróbált, többszörösen díjnyertes A-sorozatú tárolórendszereink lenyűgözően hosszú élettartammal és rugalmas bővíthetőséggel rendelkeznek. A Samsung SDI prizmatikus, nagy teljesítményű cellái és az egyedülálló Active Battery Optimizer (ABO) akkumulátorkezelő rendszer kombinációja maximális tárolókapacitást biztosít a hatékonyság csökkenése nélkül még több éves használat után is. A különösen konzervatív és veszteségmentes cellakiegyensúlyozás 98%-os hatékonyságot és 30 éves vagy 8000 teljes ciklus élettartamot biztosít. A tárolási igények növekedésével pedig az egyes modulok egyszerűen, a hatékonyság csökkenése nélkül utólag beszerelhetők.
Fedezze fel a hosszan tartó teljesítményt, amely elég rugalmas ahhoz, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez.

 

TESVOLT TS-I HV 80 lítium tárolórendszer

  • Sokoldalú alkalmazási lehetőségek
  • Incl. integrált inverter, TESVOLT Energy Manager és myTESWORLD portál
  • Incl. energiaminőségű technológia
  • Rugalmas konfiguráció és bővítés akár évekkel később is lehetséges
  • 30 éves hosszú élettartamra vagy 8000 teljes ciklusra tervezték
  • 1C töltési sebesség
  • Maximális cellatechnológiai biztonság
KIVÁLÓ SOKOLDALÚSÁG

Az új TS-I HV 80 az első akkumulátortároló rendszerünk integrált TESVOLT inverterrel és innovatív energiamenedzsment rendszerünkkel, amely a TESVOLT Energy Managerből és a myTESWORLD portálból áll.

Tartalék áramellátás, önfogyasztás-optimalizálás, csúcsborotválkozás, fogyasztói és generátorvezérlés, hálózaton és hálózaton kívüli használat – a TESVOLT TS-I HV 80 nemcsak az ideális villamosenergia-tárolási megoldás gyakorlatilag minden alkalmazáshoz, hanem energiával is rendelkezik. minőségi technológia a helyi közműhálózat minőségének hosszú távú javítására. Többfunkciós képességének köszönhetően egyszerre használható saját fogyasztás optimalizálására és csúcsborotválkozásra.

És természetesen a TS-I HV 80 a többi termékünk minden előnyével is büszkélkedhet: Samsung SDI akkumulátorcellákkal, innovatív technológiákkal, mint például az Active Battery Optimizer, a frissítési rugalmassággal és az akár 30 éves élettartammal.

Adatlap letöltése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TESVOLT TS-I HV 80 lítium tárolórendszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

magnifiercrosschevron-down